TERIMA KASIH KEPADA PENGIKUT

Friday, 9 December 2011

Doa 12 pintu jom amalkan!!

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah. Berjumpa lagi dengan hari jumaat yang penuh barokah. Bagaimana prestasi kita sepanjang minggu ini? adakah cukup solat lima waktunya dan amalan-amalan lain? bagaimana pula hubungan kita dengan suami dan anak? Adakah suami puas hati dengan layanan kita terhadap dia? pernah tak anda tanya? heee..

Bagaimana pula dengan rakan sekerja dan juga penyelia? Adakah sepanjang minggu ini kita ada buat sesuatu yang kurang senang dihati mereka? Manalah tahu tanpa kita sedar kita ada mengguris hati dan perasaan mereka kan? Moga-moga semua urusan kita sepanjang minggu ini dipenuhi dengan keberkatan Allah s.w.t. Harap-harap buku amalan kita penuh dengan catatan yang baik-baik sahaja. Insya'Allah.

Pagi semalam, sewaktu dalam perjalanan ke tempat kerja, saya buka siaran radio Sinar Fm. Kebetulan ketika itu slot DMFK. Slot tu memang ada setiap pagi khamis khas untuk DMFK berceramah mengenai pelbagai masalah isu-isu semasa. Siapa pendengar setia sinar fm mesti tahu.

Baiklah saya kongsikan pagi yang penuh barokah ini dengan Doa 12 pintu yang saya copy dari website rasmi DMFK . Boleh la kalau nak print dan tampal di rumah, di meja kerja ataupun partition anda.


Moga kita beroleh kebaikan dari ayat ini. Insya'allah...:)


Wassalam,
EnaMokhtar

No comments:

Post a Comment