TERIMA KASIH KEPADA PENGIKUT

Monday, 8 October 2012

Pagi isnin yang indah..

Assalamualaikum w.b.t

Good morning semua!!

Fuh, pagi-pagi isnin ni rasa semangat lain macam nak keje laa. Esok ada audit SIRIM. Rabu pulak ada audit dari DCA. Jadi harini semangat nak settlekan semua kerja-kerja yang pending dari last week. Termasuk kerja budak-budak shift ari sabtu and ahad. Iye, mana kerja-kerja budak-budak shift pada waktu weekend memang aku kena buat setiap hari isnin. Nasib la tengok kalau dorang rajin turun site buat maintenance, isnin tu memang banyak la work order aku kena buat..huhu.. aku duduk jaga bahagian system SAP. Sapa kerja kat GLC tau la menatang apa SAP tu. Tapi rasanya gov pun ada pakai kot. agaknya laaa...aku tak pasti....kehkeh

Sepanjang pagi ni hujan je kat Nilai ni...sejuuukkkkk..tapi sebab semangat punyer pasal. Pagi-pagi lagi aku dah bangun..Solat subuh. Then siapkan ape yang patut. Sempat lagi basuh baju..hehe..alah bukan susah punnn..campak-campak je masuk dalam mesin. Tit tot tit tot...tekan button mesin. Letak sabun..pastu tinggal. Kebetulan harini hubby kerja petang jadi tinggal kat dia la yang sidai nanti agagagaaa...

Ok.

Perut dah kenyang. Harini breakfast nasi goreng+mihun goreng. Tapaw kat kantin jeee. Pasni nak sambung buat kerja pulak. Nanti kalau dah settle semua kerja kita update cerita lain pulak yeee...

Selamat bekerja semua. Nah amik pic Hana ni main masak-masak dalam kereta. Gegirl sungguh la budak nih!!



Wassalam, EnaMokhtar

4 comments:

  1. Replies
    1. Cikeyrah : Kebetulan mainan tu baru beli kat jusco..tak sempat buka kat rumah..dia dah rasmikan dulu kat dalam kereta...hehehe...

      Delete
  2. Yana: Alhamdulillah..separuh dah siap..break kejap..kol 2 sambung balik..kihkih...:)

    ReplyDelete